måndag 22 juli 2013

jobbsemester

Konstig semester i år -- har jobbat nästan hela tiden, om än på något slags halvfart, bitvis kvartsfart. Det beror bland annat på att jag har en uppskjuten deadline med en sak som skulle varit klar för tre veckor sedan. Så det har suttit och gnagt som en sten i skon hela tiden. Egentligen skall jag inte klaga. Det är inte så dumt att jobba några timmar och sedan åka och bada. Och mitt liv är inte så over-the-top stressigt som det var för några år sedan, när det kändes som absolut livsnödvändigt att åka i väg till någonstans långt borta där Internet inte finns och bara stänga av i ett par veckor.

Den där samförfattade artikeln som antogs med "minor revisions" har nu reviderats och blivit slutgiltigt antagen för publicering! Kommer i Sexuality & Culture. Den stora äran för detta skall väl främst tillfalla min enormt duktiga kollega Klara Arnberg, som har kämpat mest, men jag har väl också dragit ett strå till stacken, hoppas jag.

Min presentation om bordellhärvan, Call Girl och Mannen från Mallorca på NECS-konferensen i Prag gick helt OK. Är inte säker på att jag lyckades förmedla vad jag ville ha sagt eftersom historien är så krånglig. Och det blev lite cirkus av panelen eftersom vår chair (som också skulle presentera) hade satt sig på fel spårvagn och hamnat i en förort någonstans, så hon dundrade in en halvtimme försent. Alla var mycket svettiga eftersom det var typ 40 grader varmt, något som inte är helt ovanligt på de här konferenserna som är på somrarna i någon central- eller sydeuropeisk stad.

Någonstans på vägen skickade jag in tre bidrag till en encyklopedi som jag skall vara med i. Och reviderade och skickade slutgiltigt in min kortartikel om Joe Sarno och filmen The Sarnos till Journal of Scandinavian Cinema.

Så nu är det bara det där antologikapitlet och det borde snart vara klart. Med lite tur kanske jag kan börja höstterminen utan att ligga efter...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar