måndag 20 maj 2013

slutterminsstress

Förra inlägget var litegrann skrivet i affekt på ett sätt som jag försöker undvika. Men jag var helt ärligt upprörd över att ett så tvivelaktigt begrepp tilläts få så stor plats. Nu såg jag att Lisa Kirsebom har skrivit en krönika om det i City, och hon påpekar just den här lite konstiga klyvnaden mellan ganska sansade och nyanserade artiklar där forskare uttalar sig mycket försiktigt och så den braskande, anslående rubriken på artikelserien. Vissa av artiklarna handlar mer direkt om det som kallas porrimpotens, andra mer om nätet och konsumtion av porr i allmänhet.

Jag jobbar på mot klockan nu: masteruppsatser skall ha kommentarer innan inlämning, ett paper skall skrivas och så gjorde jag en jättespännande intervju (den första av tre) i förra veckan inför det där antologikapitlet. På torsdag skall jag presentera på ett seminarium i Lund (bland annat om Joe Sarno), i nästa vecka på ett seminarium i Stockholm (om Call Girl). Och så har jag en artikel som skall kortas ner. Slutterminsstress. Den tid på året då man tar ett djupt andetag, dyker ner under ytan och hoppas att syret räcker till andra änden...


1 kommentar:

  1. Hej! Kalle Lind heter jag. Skriver diverse. Vill intervjua dig till tidning a.s.a.p. Du får hemskt gärna höra av dig till lagomtjock@yahoo.se. Du är nämligen svår att hitta på det elektroniska nätet.

    SvaraRadera