onsdag 14 mars 2012

jobbar på

Det känns jättebra att jobba med Boken just nu. Har gått igenom inledningen och skrivit om stora partier, justerat lite här och där och som den ser ut nu kan den nog ligga tills resten är klart. Hittade också intressanta saker i det gamla materialet jag håller på att gå igenom som skall in i kapitel två. Kapitel tre har emellertid fortfarande bara en halv sida skrivet...

I morgon skall jag prata om pornografisk film på Sexualitet i ord och bild. Det blir en ganska mastig dag eftersom vi skall prata om såväl porrfilmens historia och porrdebatten som kontextens betydelse för konsumtion av sexuellt material. Ingenting är egentligen nytt för mig, men det skall ju läggas upp och presenteras på ett sätt som inte är alltför vimsigt. Helst. Det är dessutom sista gången vi ses innan redovisningarna om två veckor, så jag skall köra en liten uppsamling med frågor om kursen.

Sedan verkar det som om ALLA studenterna på Swedish Film and Television Culture har lämnat in tentan. Kanske inte alla som är registrerade, men alla som har följt kursen och lämnat in sina uppgifter längs med vägen. Jag tror aldrig att jag har varit med om något liknande -- jo, på Sexualitet i ord och bild kanske men där har studenterna gått ett program i ett och ett halvt år och de är inte så många heller. Men att alla studenter på en grundkurs lämnar in tentan i första omgången -- imponerande. (Jag får ju tillägga att jag ännu inte börjat rätta... de kanske är helt oläsliga!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar