måndag 31 augusti 2009

omväxling förnöjer

Mitt i två deadlines kom jag på att jag i början av sommaren funderade på att designa om bloggen (tja, det lät något tjusigare än vad det var -- välja en annan av blogspots mallar menar jag). Jag kan ju inte rimligen ha bloggen att se ut som någon av skyltarna för Picante, Venus eller Eros Center, men en svart bakgrund med vit text ger ju onekligen lite associationer ditåt. Samtidigt är jag ganska nöjd med att ha det enkla vita -- många bloggar jag läser och tycker om ser ut så, det har något asketiskt och sobert över sig.

Men bloggen har den fördelen att jag kan byta tillbaka om jag inte trivs. Så jag testar detta ett slag. Hojta till om ni har synpunkter.

5 kommentarer:

 1. Ja men det är inte dumt alls.
  Fast mer av bordellrött i rubrikerna kanske, varför inte i blogghuvet också?
  Det var bra innan också iofs...svårt det där med design.

  SvaraRadera
 2. Det är nog bara att jag är lite barnsligt förtjust i orange. Jag skall kolla det röda, men jag tror också att det finns en fara i att lägga sig FÖR nära klubbestetiken, att bloggens syfte kan missförstås?

  SvaraRadera
 3. Marih, Tror också att du skall ha något rött i blogg huvudet. Tex bara en röd punkt eller markering. Det associerar till porrklubb, bordell och sexfilm

  SvaraRadera
 4. Hmmm... jag får fundera lite.

  SvaraRadera
 5. Mariah, jag har full förståelse för din känsla för orange (min favoritfärg också). Det ÄR väldigt snyggt, faktiskt.

  SvaraRadera