måndag 31 mars 2014

en ny fas av terminen

Äntligen, äntligen börjar våren komma till Urbana. Vintergäck och snödroppar blommar och gräsmattorna börjar sakta, sakta skifta i grönt. Själv är jag precis tillbaka från en spring break-resa i Texas som var behagligt avkopplande men inte innehöll fullt så mycket Porn Studies Journal-läsning vid poolkanten som jag hade tänkt... nåja, hjärnan måste få vila också.

Om en dryg timme skall introduktionskapitlet till Blobben ventileras på ett seminarium. Nervöst. Annars sitter jag och reviderar mitt book proposal -- förhoppningsvis inte fåfängt förgäves. Och så förbereder jag ett föredrag på torsdag om Call Girl. För att det inte skall bli alltför insulärt svenskt, håller jag på att kolla upp en massa andra politiska sexskandaler -- från Profumo till Clinton/Lewinski. Det är åtminstone underhållande, även om en del av historierna är rätt unkna.

Under första halvan av terminen handlade arbetet mestadels om att avsluta saker och skicka i väg dem. Har vid det här laget tappat räkningen på hur många texter jag skickat in (fem?). Men från och med denna vecka är det Blobben som är huvudpersonen.Yey!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar