torsdag 16 september 2010

arbete, arbete

En fullmatad vecka är på väg mot sitt slut. I morgon är det sista lyftet: föreläsning/seminarium om amatörpornografi med socionomstudenterna. Och det skall nog förhoppningsvis gå vägen det med. Mitt Hongkong-föredrag i tisdags gick OK, jag tror att (som vanligt när man pratar om något som en del är maniskt intresserade av) en del tyckte att det lite same-old, same-old medan det också satt sådana som inte visste något alls om Honkongs guldålder och som förhoppningsvis tyckte att det var kul. På onsdagen hade vi ett inspirerande antologimöte och på eftermiddagen var det ämnesgruppsmöte. I dag har det då varit sexologstudenter hela dagen.

Samtidigt har jag, under mina resor till och från jobbet, hunnit avverka en del av Klara Arnbergs avhandling och på nattduksbordet ligger Annette Kullenbergs bok om Marianne Höök där jag läser om hennes äktenskap (Marianne Hööks alltså) med Torgny Wickman -- på fyrtio- och femtiotalet, alltså före Wickman blev mannen som gav oss Kärlekens språk.

Och, apropå Hongkongfilm -- David Bordwell har skrivit om actionscener och tydlighet i ett blogginlägg som inte kan sluta med annat än med triumf för Jackie Chan över James Bond.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar